Zin om deel uit te maken van een Frans bedrijf dat gericht is op de toekomst?

Je kiest goed als je kiest voor SAM Outillage.

Al meer dan 100 jaar ontwerpen, maken en verkopen wij gereedschapsoplossingen in dienst van de prestaties van de professionals. Sam Outillage, laureaat van het herstelplan France Relance, engageert zich voor een duurzame en continue relatie van ontwikkeling, te investeren in Frankrijk, door uitrol van zijn strategie '5I': Innovatie, Internationaal, Industrie, Individu en Internet.

In het kader van haar MVO-beleidbestudeert de Groupe SAM OUTILLAGE, bij gelijke geschiktheid, alle kandidaturen, ook die van sollicitanten met een beperking.

3 goede redenen om samen te werken

 • Weinig hiërarchische niveaus wat zorgt voor een kleinere afstand tussen de managers en de directie. Je wordt rechtstreeks betrokken bij het project en de strategie van het bedrijf.

 • Je kent alle werknemers, want er worden veel evenementen georganiseerd om ons samen te brengen en om de cohesie binnen het team en de werksfeer te bevorderen (wensen uitwisselen aan het begin van het jaar, uitreiking van trofeeën, traditionele barbecue, wedstrijden tussen ondernemingen, preventieworkshops ...).

 • Wij bieden je een aangename werkomgeving en goede werkomstandigheden met heel wat voordelen: organisatie van collectieve evenementen, aantrekkelijke ziekteverzekering, motiverende verloning, diverse premies ...

Ontdek onze rekruteringsprocedure

Stap

1

Je cv wordt vooraf beoordeeld door het HR-team, in rechtstreeks overleg met de manager. Wat ook het resultaat van jouw sollicitatie is, wij informeren je binnen maximaal 3 weken.

Stap

2

Als jouw kandidatuur onze volle aandacht heeft getrokken, ontmoet je onze directeur HR en de manager van de werkpost, en soms ook de N+2 afhankelijk van de functie.

Stap

3

Als je bij SAM begint, volg je een opleiding op maat.

Tips voor de kandidatenEen paar hints voor een geslaagd interview

  • Blijf jezelf, vertel ons over je passies, je hobby's en dat wat jou motiveert.

  • Bezorg ons een duidelijk cv met alle noodzakelijke informatie zoals je opleiding, je beroepservaring en je loopbaandoelstellingen.

  • Win informatie in over ons bedrijf, de waarden die wij uitdragen, onze trots, onze vak ...

  Ben jij de volgende die ons familiebedrijf op mensenmaat komt vervoegen? Raadpleeg onze openstaande vacatures

  Creëer een kans

  Creëer je eigen kans

  Solliciteer spontaan
  Stuur je kandidatuur per e-mail naar: drh@sam.eu met als onderwerp 'Spontane sollicitatie' of met de post naar: SAM OUTILLAGE, Direction Richesses Humaines, 10 rue Camille de Rochetaillée - CS 10528 - 42007 SAINT-Etienne Cedex 1 - France

  Fotoverantwoording: www.freepik.com

  Jouw integratie

  Welkom

  De eerste dag: De HR-dienst ontvangt je en bezorgt je jouw integratiepakket (wettelijke documenten, ziekte- en andere verzekeringen, vakantiesoftware ...). En dan breng je een bezoek aan het hele bedrijf.

  Een traject op maat

  Gedurende 1 maand word je ondergedompeld in de verschillende diensten om je nieuwe werkomgeving en onze teams te leren kennen en om je tegelijk op te leiden.

  Jouw mening interesseert ons

  1 maand later maak je samen met de HR-directie de balans op om jouw integratietraject te evalueren. Als jouw testperiode gevalideerd is, laat je ons weten wat jouw indrukken zijn in een 'ervaringsrapport'.

  Ons engagement voor de jeugd

   Je bent op zoek naar een essentiële ervaring voor jouw traject?
   Kom bij ons en krijg de kans om de bedrijfswereld te ontdekken en ook de verschillende vakgebieden waarin wij actief zijn.

   Wij bieden allerlei soorten stages aan, voor getuigschrift van vakbekwaamheid tot baccalaureaat +5 en professionele reconversie. Bij ons kun je ook op leercontract komen.

   Elk jaar verwelkomen wij zowat 80 stagiairs in diverse activiteitsgebieden: Logistiek, Productie, Marketing, Verkoop, R&D en nog vele andere.

   Officieel cijfer 2021

   Wist je dit?

   Elk jaar verwelkomen wij zowat 80 stagiairs, voor getuigschrift van vakbekwaamheid tot baccalaureaat +5 en professionele reconversie, en dat in verschillende activiteitsdomeinen: Logistiek, Productie, Engineering 4.0, Verkoop ...

   Wij rollen jaarlijks partnerships uit met scholen op ons grondgebied om de bedrijfswereld te verbinden met onze lokale omgeving en zo professionele integratie en promotie van de industriële beroepen te bevorderen.

   Stagiairs van het jaar 2022 | SAM Outillage
   MVO

   SAM, een geëngageerd bedrijf

   Duurzaam investeren in onze werknemers en ons milieu

   Meer info